Tilbygningen
Folkets kærlighed mit fald
Udskrift venlig version Sluk og tænd tekst

Turist i Danmark - fotoworkshop med Søren Lose

Billedkunstneren Søren Lose undersøger i udstillingen "ud! ude. hjem!" i museets malerisamling forholdet mellem guldaldermaleriets rejseskildringer og det moderne turistfotografi. I fotoworkshoppen har eleverne selv optrådt som turister på Christiansborg Slotsplads og har dermed skabt deres egne tolkninger af det land, de bor i.

Klassetrin

8. klasse

Datering

04/05/2006

Klassens projekter

Turist i Danmark - fotoworkshop med Søren Lose - 04/05/2006 - Den lænkede Rytter Turist i Danmark - fotoworkshop med Søren Lose - 04/05/2006 - Zolid Ground Turist i Danmark - fotoworkshop med Søren Lose - 04/05/2006 - Folkets kærlighed mit fald Turist i Danmark - fotoworkshop med Søren Lose - 04/05/2006 - På KORT og godt Turist i Danmark - fotoworkshop med Søren Lose - 04/05/2006 - Hovsa Turist i Danmark - fotoworkshop med Søren Lose - 04/05/2006 - Æg og Zolete Turist i Danmark - fotoworkshop med Søren Lose - 04/05/2006 - Benjamin X 2
 

Elevens titel

Folkets kærlighed mit fald

Elevens kommentar

På billedet ser du en rytter, hvis hovede er blevet cuttet af. i det perspektiv vi har taget billedet ligner det at rytteren er ved at falde. På billedet kan du også se teksten “folkets kærlighed min styrke” som egentlig ikke giver mening på billedet, da den store rytter er ved at falde af, og mennesket står og kigger på.

Da vi tog billedet, havde vi i tankerne, at der ikke skulle tages fokus på den store rytter.

Vi har valgt at kalde billedet “Folkets kærlighed mit fald” fordi vi syntes det passer til meningen ved billedet. I alle de store eventyr er det altid de store helte der sættes fokus på, men ikke i vores.