Thorvaldsens Museum
Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København K
Telefon 33 32 15 32, Fax 33 32 17 71, E-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Web: www.thorvaldsensmuseum.dk, tilbygningen.dk

Nye ord til Thorvaldsen - værkstedsforløb med billedkunstneren Lise Harlev

P1010009.JPG

Sammen med billedkunstneren Lise Harlev har vi sat en del af den skriftlige formidling på Thorvaldsens Museum under lup. Tekstmeddelelserne i museets udstillinger og samlinger begrænser sig til kort, faktuel viden, et nummer eller et bogstav, men alligevel er de ladet med betydning. Lise Harlev arbejder i sin egen kunst med sproglige og grafiske udtryk. I værkstedsforløbet stillede hun eleverne den opgave at lave nye skilte til skulpturer og relieffer i museets udstilling.

Klassetrin

2.g., 3.g., HF

Datering

31/01/2008

Karriereskift

Elevens kommentar

Inspiration fra SE&HØR
Medier har stor indflydelse på os danskere og vi kan få en overskrift ud af ingen ting, og vi æder det råt, vi elsker nemlig sladder.

Mars har lagt sin heltehjelm fra sig og kigger på Amors pil som ligger i hans højre hånd. Jeg tror han tænker på at han vil være en kærligheds gud og ikke helt mere, da han ser på pilen og ikke på hans spyd som er i hans venstre hånd. Amor ser helt fortvivlet ud og er bange for at Mars overtager hans arbejde, for Amor kan ikke overtage Mars heltejob da hans svær er alt for stort og tungt til han kan bære det… Amor vil nok heller ikke blive et stort hit for de skønne jomfruer han skal redde fordi han er så lille og barnlig og ikke en stor flot fyr…