Thorvaldsens Museum
Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København K
Telefon 33 32 15 32, Fax 33 32 17 71, E-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Web: www.thorvaldsensmuseum.dk, tilbygningen.dk

Nye ord til Thorvaldsen - værkstedsforløb med billedkunstneren Lise Harlev

P1010019.JPG

Sammen med billedkunstneren Lise Harlev har vi sat en del af den skriftlige formidling på Thorvaldsens Museum under lup. Tekstmeddelelserne i museets udstillinger og samlinger begrænser sig til kort, faktuel viden, et nummer eller et bogstav, men alligevel er de ladet med betydning. Lise Harlev arbejder i sin egen kunst med sproglige og grafiske udtryk. I værkstedsforløbet stillede hun eleverne den opgave at lave nye skilte til skulpturer og relieffer i museets udstilling.

Klassetrin

1.g

Datering

05/02/2008

Historierne omkring sig og blikket mod den fjerne fantasi

Elevens kommentar

Teksten har jeg valgt at skrive med skrifttypen Times new roman. Jeg har valgt at skrive med sort undtagen fantasi, som jeg har valgt at skrive med forskellige regnbue farver.

Historierne omkring sig har jeg valgt at skrive for at fjerne fokuset fra selve manden, så man kigger rundt omkring for at finde historierne.
Og blikket mod den fjerne fantasi har jeg valgt og skrive, for at se på hans blik hvor han leder efter en ny historie. Jeg synes det er lykkeds mig mig meget godt.
Fantasi har jeg skrevet med de forskellige farver, fordi at fantasien ikke er så simpel. Den er forskellig og man tænker på forskellige ting ligesom de forskellige farver.