Thorvaldsens Museum
Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København K
Telefon 33 32 15 32, Fax 33 32 17 71, E-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Web: www.thorvaldsensmuseum.dk, tilbygningen.dk

Nye ord til Thorvaldsen - værkstedsforløb med billedkunstner Lise Harlev

P1010083.JPG

Sammen med billedkunstneren Lise Harlev har vi sat en del af den skriftlige formidling på Thorvaldsens Museum under lup. Tekstmeddelelserne i museets udstillinger og samlinger begrænser sig til kort, faktuel viden, et nummer eller et bogstav, men alligevel er de ladet med betydning. Lise Harlev arbejder i sin egen kunst med sproglige og grafiske udtryk. I værkstedsforløbet stillede hun eleverne den opgave at lave nye skilte til skulpturer og relieffer i museets udstilling.

Klassetrin

1.g.

Datering

06/02/2008

Skulptur mod Skulpter

Elevens kommentar

Det er opbygget meget simpelt, man kan komme til at tænke på et digt. det er opbygget af 2 store afsnit. det er en beskrivelse samtidig med en fortolkning af Skulpturen.

Det er et enkelt, elegangt værk. Som jeg mener giver et god indblik i hvordan det oprindelige værk er. Jeg har prøvet på at få en mere detaljeret beskrivelse på skulpturen, da jeg selv mener, når der står, A771 Bertel thorvaldsen det er bare ikke nok i forhold til min mening. Jeg vil gerne have Bertel Thorvaldsen – Stående ved håbets gudinde. og måske også et årstal på.