Tilbygningen
Begrænsning af Magasin
P1010001.JPG P1010003.JPG P1010004.JPG
Udskrift venlig version Sluk og tænd tekst

Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner

I samarbejde med billedkunstner Camilla Berner har vi i dette værkstedsforløb sat fokus på monumentbegrebet og kunst i det offentlige rum fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i byrummet. Efter en introduktion til Bertel Thorvaldsens kunst med rytterstatuen af den polske fyrste og general Józef Poniatowski som det typiske eksempel på et klassisk monument har vi kredset os ind på samtidskunstens brug af det offentlige rum. Eleverne fik stillet den opgave at skabe en midlertidig intervention på udvalgte pladser tæt på museet vha. 300 m sejlgarn.

Klassetrin

HF

Datering

27/10/2006

Klassens projekter

Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 27/10/2006 - komunikation Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 27/10/2006 - Abstrakt Privatisering Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 27/10/2006 - Selvcensur Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 27/10/2006 - Begrænsning af Magasin Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 27/10/2006 - Uden titel
 

Elevens titel

Begrænsning af Magasin

Elevens kommentar

Vi fik stillet til opgave at indramme en del af byen. Dette gjorde vi ved hjælp af noget snor og vores frie bevægelser. Vi valgte at indramme 3 lygtepæle og ydermere noget lignende et hegn.

Efter utallige skænderier med diverse vagter, ældre mennesker og børnehavebørn blev den første udstilling af begrænsningen langt om længe færdig. Vi tog utallige billeder, sjove, seriøse, fjollede og billeder i perspektiv – men da vi ikke havde fået brugsforvirringen med, kunne vi desværre ikke finde ud af kameraet, og derfor endte vi op uden billeder af dette vidunder.
Vores anden begrænsning af Magasin skete fra det modsatte gadehjørne, hvor vi valgte at lave tremmer i gadebilledet. Dette er begrænsningen der fremgår af billederne.