Tilbygningen
Drømmefangeren.
P1010006.JPG P1010007.JPG P1010008.JPG
Udskrift venlig version Sluk og tænd tekst

Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner

I samarbejde med billedkunstner Camilla Berner har vi i dette værkstedsforløb sat fokus på monumentbegrebet og kunst i det offentlige rum fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i byrummet. Efter en introduktion til Bertel Thorvaldsens kunst med rytterstatuen af den polske fyrste og general Józef Poniatowski som det typiske eksempel på et klassisk monument har vi kredset os ind på samtidskunstens brug af det offentlige rum. Pga. efterårsstorm måtte workshoppen dog i dag foregå i museets forhal, hvor eleverne fik stillet den opgave at skabe en midlertidig skulptur ud af en rulle sejlgarn.

Klassetrin

9. klasse

Datering

01/11/2006

Klassens projekter

Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 01/11/2006 - Wurr I Danmark Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 01/11/2006 - Drømmefangeren. Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 01/11/2006 - Tabletrouble Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 01/11/2006 - Hvid kartoffel fanget Monumenter - fra det klassiske monument til samtidskunstens interventioner i det offentlige rum - kunstnerworkshop med Camilla Berner  - 01/11/2006 - Den moderne kriger.
 

Elevens titel

Drømmefangeren.

Elevens kommentar

Stol med snor.

Tanken med værket, er at vi ville lave noget der ikke gav mening, for en gang skyld.

Arkivvalg - faktuel fordybelse